Att möblera från mobilen

Inredning blir en allt viktigare del av våra liv. För när vi arbetar allt mer gäller det att vi kan koppla av på bästa sätt. I och med att man nu verkar kunna möblera direkt från sin mobil för att testa blir det bara allt enklare. 

När det kommer till att trivas i sitt hem så finns det inte längre några undanflykter på varför man inte ska göra det. Detta då man enkelt kan handla köp soffbord online hos confidentliving.se utan att känna att man lagt ner mängder av tid. Känner man att man inte har engagemangen och vet inte riktigt hur man ska få det fint så har det blivit allt mer populärt att anlita en firma som kan komma och hjälpa en med att få det fint hemma. Mer om det kan du läsa här. Men, om man ska dra det till sin spets så har jätten IKEA tagit fram en app där man kan placera in deras möbler för att se huruvida de kommer passa in eller inte.

Välj en möbel och rikta mobilens kamera mot ett lämpligt ställe i bostaden så visar bildskärmen hur rummet ser ut med exempelvis en ny soffa, bord eller fåtölj.

Så enkelt får man det förklarat i artikeln Ny Teknik om denna nya lösning. En lösning som fungerar både för IOS och Android. Dock finns det bara en Amerikansk version och för att få den svenska får man vänta till augusti – lite roligt då IKEA är ett svenskt företag. Troligen kommer detta bli allt vanligare då tekniken ständigt utvecklas och företagen vill kunna nå sina kunder på bästa möjliga sätt.